Over ons

Gilbert en Arjan, de oprichters.

Wij zijn Gilbert en Arjan, 2 studenten van 16 en 17 jaar. Wij waren altijd heel erg geïnteresseerd in computers en het omgaan hiermee. Met de ervaring die we hiermee hebben opgedaan, hebben we ervaring opgedaan en hielpen we mensen met hun problemen op het gebied van elektronica. Hier haalden wij veel plezier uit en dat is ook de reden waarom wij een bedrijf in dit vak zijn begonnen. Wij vinden niet alleen het oplossen van problemen belangrijk, maar ook dat de gebruiker optimaal gebruik kan maken van de digitale mogelijkheden. Dit is, volgens ons, van belang, omdat de wereld zich aan het digitaliseren is. Dan is het dus natuurlijk ideaal als de gebruiker volledig gebruik kan maken van alle mogelijkheden. Dit is alleen niet altijd het geval, en dat is waar wij binnentreden.

Gilbert Matabadal

Mijn naam is Gilbert en ik ben 20 jaar oud. Ik heb Havo (NT met informatica) gedaan. Ik was altijd al gefascineerd door computers. Ik hield me er ook al mee bezig sinds ik 4 jaar oud was. Ik loste een paar jaar later problemen op voor familieleden en werd ook wel eens opgeroepen op de basisschool. Ik vond het leuk om met computers te werken, hierdoor werd ik steeds leergieriger naar het vak. Inmiddels heb ik al redelijk veel geleerd en deze kennis wil ik graag doorgeven aan anderen. Dat was en is onze motivatie om dit bedrijf te beginnen.

Arjan van Nuland

Mijn naam is Arjan en ik ben 21 jaar oud. Ik heb Havo (NT met informatica) gedaan. Nu studeer ik Bouwkunde op de hogeschool InHolland. Sinds ik heel jong was ben ik altijd al bezig geweest met computers. Ik hielp familie en vrienden met het oplossen van problemen en het installeren van dingen. Naderhand dat ik ouder werd ben ik me steeds meer gaan verdiepen in verschillende onderwerpen en heb mezelf zo mijn kennis aangeleerd. Nu ben ik heel erg gedreven om mijn kennis te gebruiken om andere te helpen en zo te zorgen dat iedereen met computers om kan gaan.